logo

Daugiau nei 150 Disney smulkmenų viktorina – klausimai ir atsakymai

Disnėjaus viktorina : „Disney“ jau beveik šimtmetį žavi įvairaus amžiaus auditorijas, kurdamas stebuklingą pasaulį, pripildytą mylimų personažų, nesenstančių istorijų ir nepamirštamų akimirkų. Nesvarbu, ar esate „Disney“ fanatikas, ar tiesiog retkarčiais mėgaujatės animacine klasika, pasitikrinti savo žinias su „Disney“ smulkmenomis gali būti linksmas būdas švęsti šių ikoninių filmų magiją.

Pasinerkite į Disney magijos pasaulį su mūsų galutiniu Disney Trivia iššūkiu! Šiame sąraše yra daugiau nei 150 klausimų ir atsakymų, kad patikrintumėte savo žinias apie visus Disney dalykus.



įvesti eilutę Java

Daugiau nei 150 Disney smulkmenų viktorinos klausimų ir atsakymų

Čia yra 150 ir daugiau „Disney“ smulkmenų klausimų ir atsakymų pagal kategoriją kuri apima visus Disnėjaus smulkmenos susiję klausimai:

„Disney“ animacijos klasikos viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:



1. Smulkmenos Klausimai: kokiais metais buvo sukurtas Peliukas Mikis?

  Answer:   1928>

2 .Smulkmenos Klausimai: kaip vadinasi Pelenės pamotė?

  Answer:   Lady Tremaine>

3. Smulkmenos klausimai: kas yra patikimas Simbos patarėjas filme „Liūtas karalius“?

  Answer:   Rafiki>

4. Smulkmenos: Kuri Disnėjaus princesė turi meškėno pagalbininką Meeko?

  Answer:   Pocahontas>

5. Smulkmenos klausimai: kaip vadinasi Miegančiosios gražuolės princas?

  Answer:   Prince Phillip>

Disney Pixar pionierių viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos Klausimai: kaip vadinasi žuvis seriale Finding Nemo?

  Answer:   Nemo>

2. Smulkmenos klausimai: Koks yra Vudžio arklio vardas Žaislų istorijoje?

  Answer:   Bullseye>

3. Smulkmenos klausimai: Kuriame „Pixar“ filme yra personažas, vardu WALL-E?

  Answer:   WALL-E>

4. Smulkmenos klausimai: Kas įgarsina Dory personažą filmuose Finding Nemo ir Finding Dory?

  Answer:   Ellen DeGeneres>

5. Smulkmenos klausimai: Koks yra pagrindinio Monsters, Inc. veikėjo vardas?

  Answer:   Sulley (James P. Sullivan)>

Disnėjaus piktadarių ir herojų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinama jūros ragana filme „Undinėlė“?

  Answer:   Ursula>

2. Smulkmenos klausimai: Kuris Disnėjaus piktadarys dainuoja dainą „Būk pasiruošęs“?

  Answer:   Scar (The Lion King)>

3. Smulkmenos klausimai: Koks yra Elzos sesers vardas Frozen?

  Answer:   Anna>

4. Smulkmenos klausimai: Kas yra piktadarys filme „Gražuolė ir pabaisa“?

  Answer:   Gaston>

5. Smulkmenos klausimai: Koks Disnėjaus personažas yra žinomas dėl to, kad karališkajame baliuje palieka stiklinę šlepetę?

  Answer:   Cinderella>

Stebuklingų vietų ir nustatymų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:



1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinamas Aladdin išgalvotas miestas, kuriame vyksta istorija?

  Answer:   Agrabah>

2. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Frozen pasakų žemė?

  Answer:   Arendelle>

3. Smulkmenos klausimai: Kurio „Disney“ filmo veiksmas vyksta povandeniniame Atlantidos mieste?

  Answer:   'Atlantis: The Lost Empire'>

4. Smulkmenos klausimai: Kaip „Džiunglių knygoje“ vadinasi džiunglės, kuriose gyvena Mauglis?

  Answer:   Seeonee Jungle>

5. Smulkmenos klausimai: Kokia filmo „Drąsus“ aplinka?

  Answer:   The Scottish Highlands>

Viktorina už kadro

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kas kartu su Waltu Disney įkūrė „Disney“?

  Answer:   Roy O. Disney>

2. Smulkmenos klausimai: Koks buvo pirmasis kada nors išleistas pilnametražis animacinis filmas?

  Answer:   'Snow White and the Seven Dwarfs'>

3. Smulkmenos klausimai: Koks yra „Disney“ talismano vardas ir įmonės veidas?

  Answer:   Mickey Mouse>

4. Smulkmenos klausimai: Kas suteikė Elsos balsą filme „Frozen“?

  Answer:   Idina Menzel>

5. Smulkmenos klausimai: Koks yra garsiosios „Disney“ animacijos studijos slapyvardis?

  Answer:   The House of Mouse>

„Disney“ muzikos ir dainų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kuri „Disney“ daina 1994 m. laimėjo „Oskarą“ už geriausią originalią dainą?

  Answer:   'Can You Feel the Love Tonight' (The Lion King)>

2. Smulkmenos klausimai: Kas dainuoja dainą Let It Go in Frozen?

  Answer:   Idina Menzel (as Elsa)>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi daina, kurią Pelenė dainuoja svajodama apie geresnį gyvenimą?

  Answer:   'A Dream Is a Wish Your Heart Makes'>

4. Smulkmenos klausimai: Kuriame Disney filme skamba daina Circle of Life?

  Answer: '  The Lion King'>

5. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi daina, skambanti „Undinėlės“ pradžios scenoje?

Answer: 'Under the Sea'>

Disney Pixar šortų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi animacinis trumpas filmas, kuris buvo rodomas kino teatruose prieš „Fining Nemo“?

  Answer:   'Knick Knack'>

2. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi „Žaislų istorijoje“ trumpametražis filmas, pristatęs žiūrovams veikėjus?

  Answer:   'Tin Toy'>

3. Smulkmenos klausimai: Kuriame „Pixar“ trumpame filme yra ugnikalnis, dainuojantis meilės dainą?

  Answer:   'Lava'>

4. Smulkmenos klausimai: Koks trumpametražio filmo pavadinimas prieš Coco?

  Answer:   'Olaf's Frozen Adventure'>

5. Smulkmenos klausimai: Kuris Pixar trumpametražis filmas yra apie avį, kuri svajoja tapti pirmąja skraidančia avimi?

  Answer:   'Baaa'>

„Disney“ pramogų parkų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi legendinė Disneilendo pilis?

  Answer:   Sleeping Beauty Castle>

2. Smulkmenos klausimai: Kuriame Disnėjaus parke galite rasti atrakcioną „Space Mountain“?

  Answer:   Disneyland and Walt Disney World>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Disneilendo kalnas, naudojamas kaip Materhorno bobslėjaus žygio fonas?

  Answer:   Matterhorn Mountain>

4. Smulkmenos klausimai: Kuris Disnėjaus parkas žinomas kaip laimingiausia vieta žemėje?

  Answer:   Disneyland>

5. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi naktinis įspūdingas spektaklis su fejerverkais ir projekcijomis Disney World's Magic Kingdom?

  Answer:   Happily Ever After>

Citatos ir dialogo viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

tcp ip modelis

1. Smulkmenos klausimai: Iki begalybės ir toliau! iš kurio „Disney Pixar“ filmo yra garsioji eilutė?

  Answer:   'Toy Story'>

2. Smulkmenos klausimai: Užbaikite citatą: Ohana reiškia šeimą, o šeima reiškia…

  Answer:   'Nobody gets left behind or forgotten.' (Lilo & Stitch)>

3. Smulkmenos klausimai: Ką džinas pataria Aladinui, kad jis išsakytų pirmąjį norą?

  Answer:   'I can't make anybody love anybody. I just freed you from the Cave of Wonders; that's it.'>

4. Smulkmenos klausimai: Hakuna Matata yra frazė iš kurio Disnėjaus filmo?

  Answer:   'The Lion King'>

5. Smulkmenos klausimai: Ką Elsa sako, kai filme „Frozen“ atskleidžia savo ledo galias?

  Answer:   'Let it go.'>

„Disney“ gyvūnų kompanionų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Koks Arielio žuvies draugo vardas filme „Undinėlė“?

Answer: Flounder>

2. Smulkmenos klausimai: Koks gyvūnas yra Thumper mieste Bambi?

Answer: Rabbit>

3. Smulkmenos klausimai: Kuriame Disney filme yra chameleonas, vardu Paskalis?

Answer: 'Tangled'>

4. Smulkmenos klausimai: Kokio tipo gyvūnai yra pagrindiniai filmo „Aristokai“ veikėjai?

Answer: Cats>

5. Smulkmenos klausimai: Koks arklio vardas Tangled?

Answer: Maximus>

Išplėstinė Disney smulkmenų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Koks katedros pavadinimas knygoje „Kuprotas Dievo Motinos“?

  Answer:   Notre Dame Cathedral>

2. Smulkmenos klausimai: Kas yra „Undinėlės“, „Gražuolės ir pabaisos“ ir „Aladino“ muzikos kūrėjas?

  Answer:   Alan Menken>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi paukštis, lydintis Moaną jos kelionėje?

  Answer:   Heihei>

4. Smulkmenos klausimai: Kuris „Disney“ filmas įkvėptas Williamo Shakespeare'o „Hamleto“?

  Answer:   'The Lion King'>

5. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi užburta rožė filme „Gražuolė ir pabaisa“?

  Answer:   The Enchanted Rose>

Klasikinė Disney TV laidų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi berniukas, kuriam priklauso „Buzz Lightyear“ animaciniame seriale „Buzz Lightyear of Star Command“?

  Answer:   Booster Sinclair Munchapper>

2. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinami Scrooge'o McDucko seneliai „DuckTales“?

  Answer:   Huey, Dewey, and Louie>

3. Smulkmenos klausimai: Kas yra pagrindinis animacinio serialo „Kim Possible“ veikėjas?

  Answer:   Kim Possible>

4. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi maža mergaitė animaciniame seriale „Recess“?

  Answer:   Gretchen Grundler>

5. Smulkmenos klausimai: Kas filme „Darkwing Duck“ yra pagrindinio veikėjo Drake'o Mallardo superherojus alter ego?

  Answer:   Darkwing Duck>

„Disney“ tiesioginio veiksmo filmų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kas vaidina Merę Popins originaliame Mary Poppins filme?

  Answer:   Julie Andrews>

2. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi auklė filme „Muzikos garsai“?

  Answer:   Maria>

3. Smulkmenos klausimai: Kas vaidina beprotišką skrybėlaitę tiesioginio veiksmo ekranizacijoje „Alisa stebuklų šalyje“?

  Answer:   Johnny Depp>

4. Smulkmenos klausimai: Kas yra „Disney“ tiesioginio veiksmo filmo „Maleficent“ veikėjas?

  Answer:   Maleficent (Angelina Jolie)>

5. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi „Disney“ tiesioginio veiksmo filmas, pasakojantis apie jauną merginą, galinčią valdyti augalus ir gamtą?

  Answer:   'The Nutcracker and the Four Realms'>

„Disney“ įsigijimų ir partnerysčių viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kuriais metais „Disney“ įsigijo „Pixar Animation Studios“?

  Answer:   2006>

2. Smulkmenos klausimai: Kuris „Marvel“ superherojus žinomas kaip Perkūno dievas ir turi savo filmą „Marvel“ kino visatoje?

  Answer:   Thor>

3. Smulkmenos klausimai: Kurią kino studiją „Disney“ įsigijo 2019 m., suteikdama jiems galimybę valdyti tokias franšizes kaip „Avataras“ ir „X-Men“?

  Answer:   20th Century Fox>

4. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi „Disney“ paleista srautinio perdavimo paslauga, kurioje yra didžiulė „Disney“, „Pixar“, „Marvel“, „Star Wars“ ir „National Geographic“ turinio biblioteka?

  Answer:   Disney+>

5. Smulkmenos klausimai: Kurią pramogų kompaniją „Disney“ įsigijo 2019 m., perimdama tokių populiarių franšizių kaip „Simpsonai“ ir „Family Guy“ kontrolę?

  Answer:   21st Century Fox>

„Disney“ žvaigždžių karų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Han Solo laivas Žvaigždžių karuose?

  Answer:   Millennium Falcon>

2. Smulkmenos klausimai: Kas yra Jedi meistras, kuris išugdė ir Anakiną Skywalkerį, ir Luką Skywalkerį?

  Answer:   Obi-Wan Kenobi>

3. Smulkmenos klausimai: Koks yra Imperial AT-AT vaikštynių slapyvardis Žvaigždžių karuose?

  Answer:   'AT-ATs' (All Terrain Armored Transports)>

4. Smulkmenos klausimai: Kas vaidina Rey tęstinėje „Žvaigždžių karų“ trilogijoje?

  Answer:   Daisy Ridley>

5. Smulkmenos klausimai: Koks yra galingas energijos laukas, suteikiantis Jedi galią Žvaigždžių karuose?

  Answer:   The Force>

„Disney Pixar“ bendradarbiavimo viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

java int į dvigubą

1. Smulkmenos klausimai: Koks yra WALL-E roboto pavadinimas?

  Answer:   WALL-E>

2. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Upėje pagyvenęs vyras, kuris oro balionais skrenda namo į Pietų Ameriką?

  Answer:   Carl Fredricksen>

3. Smulkmenos klausimai: Kuriame „Disney Pixar“ filme vaidina jaunas muzikantas Migelis, keliaujantis į Mirusiųjų šalį?

  Answer:   'Coco'>

4 .Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Ratatouille restoranas, kuriame žiurkė Remy tampa virėju?

  Answer:   Gusteau's>

5. Smulkmenos klausimai: Kuriame „Disney Pixar“ filme daugiausia dėmesio skiriama jaunos merginos, vardu Riley, mintyse?

  Answer:   'Inside Out'>

Disnėjaus princesių klausimų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi princesė Brave?

  Answer:   Merida>

2. Smulkmenos klausimai: Kuri Disnėjaus princesė sukurta pagal veikėją iš Hanso Christiano Anderseno pasakos „Sniego karalienė“?

  Answer:   Elsa (Frozen)>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinama princesė, kuri virsta varle, filme „Princesė ir varlė“?

  Answer:   Tiana>

4. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi undinėlės princesė filme „Undinėlė“?

  Answer:   Ariel>

5. Smulkmenos klausimai: Kas yra vienintelė Disnėjaus princesė, kuri yra tiesioginė indėnų vado palikuonė?

  Answer:   Pocahontas>

Disnėjaus renesanso eros viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi išmanusis vagis Aladine?

  Answer:   Aladdin>

2. Smulkmenos klausimai: Kas yra geriausias Simbos draugas filme „Liūtas karalius“?

  Answer:   Nala>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi piktadaris burtininkas filme „Undinėlė“?

  Answer:   Ursula>

4. Smulkmenos klausimai: Kas sukūrė muziką filmams „Undinėlė“, „Gražuolė ir pabaisa“ ir „Aladinas“?

  Answer  : Alan Menken>

5. Smulkmenos klausimai: Kuris Disnėjaus filmas pažymėjo Disnėjaus renesanso eros pradžią animacijoje?

  Answer:   'The Little Mermaid'>

„Disney“ gyvūnų karalystės viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Koks yra dramblio kūdikio vardas Dumbo?

  Answer:   Jumbo Jr. (Dumbo)>

2. Smulkmenos klausimai: „Džiunglių knygoje“ koks gyvūnas yra Baloo?

  Answer:   Bear>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi liūtė, kuri susidraugauja su Simba filme „Liūtas karalius“?

  Answer:   Nala>

4. Smulkmenos klausimai: Kuriame „Disney“ filme rodoma grupė šunų, pabėgusių nuo šunų svaro?

  Answer:   'Lady and the Tramp'>

5. Smulkmenos klausimai: Kokio tipo gyvūnas yra Judy Hopps Zootopijoje?

  Answer:   Rabbit>

„Disney Sidekicks“ viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Belle tėvas knygoje Gražuolė ir pabaisa?

  Answer:   Maurice>

2. Smulkmenos klausimai: Kas yra komiškas Mulano pagalbininkas animaciniame filme „Mulan“?

  Answer:   Mushu>

3. Smulkmenos klausimai: Koks yra drakono vardas Miegančiojoje gražuolėje?

  Answer:   Maleficent (transformed into a dragon)>

4. Smulkmenos klausimai: Koks Tianos ugniagesio draugo vardas filme „Princesė ir varlė“?

  Answer:   Ray>

5. Smulkmenos klausimai: Kuris Disney personažas yra žinomas dėl to, kad dainuoja Bibbidi-Bobbidi-Boo filme „Pelenė“?

  Answer:   The Fairy Godmother>

„Disney“ meilės istorijų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kas yra pabaisos užkerėtas namų ūkio darbuotojas filme Gražuolė ir pabaisa?

  Answer:   Lumière, Cogsworth, Mrs. Potts, Chip, and others>

2. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi animacinio filmo „Tarzanas“ veikėjas, kuris įsimyli Tarzaną?

  Answer:   Jane Porter>

3. Smulkmenos klausimai: Ko Aladinas nori, kai pirmą kartą trina stebuklingą lempą?

  Answer:   To be a prince>

4. Smulkmenos klausimai: Kas yra Quasimodo meilės pomėgis filme „Notr Dame kuprotas“?

  Answer:   Esmeralda>

5. Smulkmenos klausimai: Ką Ana įsimyli filme „Frozen“?

  Answer:   Kristoff>

„Disney“ atostogų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi sniego senis, kurį Elsa ir Anna pastato filme „Frozen“?

  Answer:   Olaf>

2. Smulkmenos klausimai: Kuris „Disney“ personažas yra žinomas dėl dovanų pristatymo Kalėdų išvakarėse?

  Answer:   Santa Claus>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi „Košmaras prieš Kalėdas“ pagrindinis veikėjas, atrandantis Kalėdų šventę?

  Answer:   Jack Skellington>

4. Smulkmenos klausimai: Koks šiaurės elnio vardas Frozen?

  Answer:   Sven>

5. Smulkmenos klausimai: Kokia pirmoji Kalėdų dovana „The Polar Express“?

  Answer:   A bell from Santa's sleigh>

„Disney“ citatų ir posakių viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Iš kurio „Disney Pixar“ filmo garsi linija yra „Tęsti plaukti“?

  Answer:   'Finding Nemo'>

2. Smulkmenos klausimai: Užbaikite citatą: gėlė, kuri žydi nelaimėje, yra pati…

  Answer:   'Rare and beautiful of all.' (Mulan)>

3. Smulkmenos klausimai: Koks garsusis posakis „Liūtas karalius“ reiškia, kad nereikia jaudintis?

  Answer:   'Hakuna Matata'>

4. Smulkmenos klausimai: „You've a friend in me“ yra daina, iš kurios „Disney Pixar“ filmas?

  Answer:   'Toy Story'>

5. Smulkmenos klausimai: Užbaikite citatą: aš nesu kaip eilinė mama. aš esu…

  Answer:   'Cool mom.' (Mean Girls reference by Mrs. George in 'Mean Girls')>

„Disney“ kino apdovanojimų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

Pitas Davidsonas

1. Smulkmenos klausimai: Kiek Akademijos apdovanojimų laimėjo Liūtas karalius?

  Answer:   Two (Best Original Score and Best Original Song for 'Can You Feel the Love Tonight')>

2. Smulkmenos klausimai: Kuris „Disney“ filmas 2014 m. laimėjo Oskarą už geriausią animacinį filmą?

  Answer:   'Frozen'>

3. Smulkmenos klausimai: Kuriais metais „Gražuolė ir pabaisa“ tapo pirmuoju animaciniu filmu, nominuotu „Oskaro“ apdovanojimui už geriausią filmą?

  Answer:   1992>

4. Smulkmenos klausimai: Kuris „Disney Pixar“ filmas 2009 m. laimėjo Oskarą už geriausią animacinį filmą?

  Answer:   'Up'>

5. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi prestižinis apdovanojimas, skiriamas asmenims, reikšmingai prisidėjusiems prie „The Walt Disney Company“?

  Answer:   The Disney Legends Award>

„Disney“ adaptacijų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kas vaidino titulinį personažą tiesioginio veiksmo „Gražuolė ir pabaisa“ adaptacijoje?

  Answer:   Emma Watson>

2. Smulkmenos klausimai: Kas įgarsina Baloo personažą tiesioginiame „Džiunglių knygos“ ekranizacijoje?

  Answer:   Bill Murray>

3. Smulkmenos klausimai: Kas režisavo 2015 m. išleistą filmo „Pelenė“ tiesioginio veiksmo adaptaciją?

  Answer:   Kenneth Branagh>

4. Smulkmenos klausimai: Kuris Brodvėjaus miuziklas sukurtas pagal Disnėjaus filmą „Liūtas karalius“?

  Answer:   'The Lion King: The Broadway Musical'>

5. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi aktorius, vaidinęs kapitoną Jacką Sparrow filmų serijoje „Karibų piratai“?

  Answer:   Johnny Depp>

„Disney Star Wars“ tęsinių viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi paskutinė „Skywalker“ sagos „Žvaigždžių karų“ tęsinio trilogijos dalis?

  Answer:   'Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker'>

2. Smulkmenos klausimai: Kas režisavo „Žvaigždžių karus: VII seriją – Jėga nubunda“?

  Answer:   J.J. Abrams>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi dykumos planeta, kuri buvo aiškiai matoma „Žvaigždžių karų“ tęsinio trilogijoje?

  Answer:   Jakku>

4. Smulkmenos klausimai: Kas yra pagrindinis „Žvaigždžių karų“ tęsinio trilogijos antagonistas?

  Answer:   Supreme Leader Snoke and Kylo Ren>

5. Smulkmenos klausimai: Kuris veikėjas sako garsiąją „Žvaigždžių karai: Episode VII – The Force Awakens“ eilutę „Aš jaučiuosi blogai“?

  Answer:   Han Solo>

Disnėjaus ir Brodvėjaus viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Disnėjaus Brodvėjaus miuziklas, paremtas istorija apie jauną undinę, svajojančią apie gyvenimą sausumoje?

  Answer:   'The Little Mermaid: The Broadway Musical'>

2. Smulkmenos klausimai: Kokią įžanginę dainą atlieka Rafiki muzikinėje Brodvėjaus „Liūto karaliaus“ adaptacijoje?

  Answer:   'Circle of Life'>

3. Smulkmenos klausimai: Kuriame Tony apdovanojimą pelniusiame miuzikle skamba daina Let It Go iš filmo „Frozen“?

  Answer:   'Frozen: The Broadway Musical'>

4. Smulkmenos klausimai: Kas sukūrė muziką Brodvėjaus adaptacijai „Gražuolė ir pabaisa“?

  Answer:   Alan Menken>

5. Smulkmenos klausimai: Kas atlieka džino vaidmenį Brodvėjaus miuzikle Aladdinas?

  Answer:   James Monroe Iglehart>

Disnėjaus fėjos ir fantazijos viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Piterio Peno fėja, kuri padeda brangiesiems vaikams skristi?

  Answer:   Tinker Bell>

2. Smulkmenos klausimai: Kaip „Disney Fairies“ franšizėje vadinasi geriausia Tinkerio Bello draugė, kuri yra gyvūnų talentų fėja?

  Answer:   Fawn>

3. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi fėja, kuri vaidina pagrindinį veikėją „Disney Fairies“ filme „Piratų fėja“?

  Answer:   Zarina>

4. Smulkmenos klausimai: Kuris „Disney Fairies“ personažas yra žinomas dėl savo greito skrydžio sugebėjimų?

  Answer:   Vidia>

5. Smulkmenos klausimai: Kaip knygoje „Miegančioji gražuolė“ vadinasi geroji fėja, kuri laimina Aurorą grožio dovana?

  Answer:   Merryweather>

„Disney“ filmų metinių viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kuriais metais „Snieguolė ir septyni nykštukai“ pirmą kartą pasirodė kino teatruose?

  Answer:   1937>

2. Smulkmenos klausimai: Kokią sukaktį „Disney“ šventė 2003 m., pažymėdamas „Steamboat Willie“ pasirodymą?

  Answer:   75th anniversary>

3. Smulkmenos klausimai: Kuris „Disney“ filmas 2014 m. atšventė 50 metų jubiliejų?

  Answer:   'Mary Poppins'>

4. Smulkmenos klausimai: Kuriais metais buvo išleista „Undinėlė“, žyminti Disnėjaus renesanso eros pradžią?

  Answer:   1989>

5. Smulkmenos klausimai: Koks yra pirmojo „Disney“ sukurto pilnametražio animacinio filmo pavadinimas?

  Answer:   'Snow White and the Seven Dwarfs'>

„Disney“ vaizdo žaidimų viktorina

5 Disnėjaus smulkmenos Klausimas ir atsakymai pateikiami žemiau:

1. Smulkmenos klausimai: Kas yra pagrindinis veikėjas „Kingdom Hearts“ vaizdo žaidimų serijoje?

  Answer:   Sora>

2. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi Disnėjaus veikėjas, kuris yra pagrindinis vaizdo žaidimo „Epic Mickey“ antagonistas?

  Answer:   The Phantom Blot>

3. Smulkmenos klausimai: Kuriame „Disney“ vaizdo žaidime yra personažai ir nustatymai iš įvairių „Disney“ ir „Pixar“ filmų?

  Answer:   'Disney Infinity'>

4. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi žaidime Kingdom Hearts rakto formos ginklas, kurį naudoja pagrindiniai veikėjai?

  Answer:   Keyblade>

5. Smulkmenos klausimai: Kaip vadinasi vaizdo žaidimų serija, leidžianti žaidėjams kurti ir valdyti savo „Disney“ pramogų parkus?

  Answer:   'Disney Magic Kingdoms'>

Išvada

Nesvarbu, ar esate „Disney“ entuziastas, ar atsitiktinis gerbėjas, šie Daugiau nei 150 Disney smulkmenų viktorinos klausimų ir atsakymų neabejotinai nukels jus į magišką animacinės klasikos, širdžiai mielų pasakų ir nepamirštamų personažų pasaulį.

Meskite iššūkį savo draugams ir šeimos nariams, iš naujo išgyvenkite mėgstamų „Disney“ akimirkų džiaugsmą ir švęskite nesenstančią magiją, kuri ir toliau žavi publiką visame pasaulyje. Tegul jūsų žinios apie „Disney“ yra tokios pat begalinės, kaip ir kerėjimas, kurį pasauliui atnešė pats Voltas Disnėjus.